Selektori održali predavanje mladim fudbalerima

Polaznici škole fudbala “Mladost radost” – iz Čačka i ovog leta vredno su trenirali i sjajno se družili na Zlatiboru, u izuzetnom ambijentu i na terenu pansiona Gukić. Mihailo Kolarević, dugogodišnji trener Borca iz Čačka i instruktor fudbalskog saveza, istinski zaljzbljenik u fudbal i rad sa mladima, priredio je svojim dečacima pravo iznenađenje i u dva dana su ih posetili i sa njima radili i družili se Milovan Rajevac i Milovan Đorić.

 

Inače, Kolarević je bio trener Rajevcu kada je ovaj na početku karijere igrao za Čačane a sa popularnim bata Đorom veže ga dugogodišnje prijateljstvo i saradnja.

Mladi fudbaleri su pomno slušali svoje uvažene goste koji su im pričali o tome kako su oni radili sa mlađim selekcijama i šta je najvažnije da prihvate i nauče, kako bi postali dobri fudbaleri i dobri ljudi. Nekoliko vežbi koje su im pokazali izazvale su veliko interesovanje kod dečaka i veliku želju da učestvuju u njima. I Đorić i Rajevac posebno su istakli da bez rada i velike upornosti i najveći talenat ne može da uspe. Naravno da je tema sećanja i razgovora bio Borac, jer su u njemu, u različitom vremenu radili i boravili i Rajevac i Đorić, a Kolarević je svakako jedan od simbola čačanskog fudbala.

D.Milojević

Author: Administrator